Friday, September 6, 2013

ANTEPRIMA Dialy 2014






やはり手書きのスケジュール表が手放せない私が、宝島社と2014年の日記帳を作りました。

        本日から全国書店およびアンテプリマ店にて発売させて戴きます。

  
ミラノ、香港、日本で私のお気に入りのお店やバーなども紹介させて戴きました。
遭遇する事もあるかと思いますが、その時はお声がけ下さいませ。

昨日もイタリアより美味しい?と思う名シェフ佐竹さんが作る鰺のスパゲティーを馬喰町の  RENEAというお店で食べてきました。

世界にはまだまだおいしいがいっぱいです。紹介して良いかな?と思う事もありますが、美味しいはやはり幸せですから、一人だけで楽しまず出来れば分かちあいたいなと思っております。

グルメの友人が多いので、いろいろ紹介もしてくれます。

最近感激したのは、どうげん(道玄坂にある焼肉屋さん)
京都先斗町にある、くしかんざし(久さんのお店)
そして、昨日のRENEA 。

今週で日本滞在は終わり、9月19日に行われるミラノコレクションの為に香港経由でミラノに入ります。日本滞在最後の晩餐は何処に行きましょうか?

I still like to hand-write when putting schedule in diary, so I made 2014 Diary with Takarajima.
This ANTEPRIMA Diary will be on sale in major book stores and ANTEPRIMA boutiques in Japan.
Here you can see my favorite shops and restaurants so you might see me in these places. Please talk to me when you see me.
I had spaghetti with fish in RENEA cooked by Mr. Satake, in Bakurocho yesterday where I myself think this restaurant is better than any other in Italy.
There are still many delicious food in the world. I don't know if the restaurant is happy to be introduced. But delicious food makes people happy, so I don't enjoy only by myself and would like to share with you.
I have many friend who likes to eat so they will also suggest for you.
Recently, I found out Dougen (BBQ in Dougenzaka)
Kushikanzashi in Pontocho, in Kyoto (Hisa san's restaurant)
and yesterday's RENEA
I will finish my Japan stay in this week and will go to Milan for fashion show held on 19 Sep, so I will fly to Milan through Hong Kong. What dinner shall I have in my last day in Japan?