Friday, May 28, 2010

Wagyu kaiseki DEN


Wagyu kaiseki Den.  料理長 五月女さんとは、NOBUさんの紹介でミラノで始めて知り合い?そしてパリ。続いてロンドンと、行く先々で長年美味しい料理でもてなされた思い出があります。
東京で昔から通っていた「分けとく山」の野崎さんの所でも勉強されていたようで、やはり美味しい縁で、いろいろな人と繋がります。
一週間で3回も通われている、関さんと言うお客様にも紹介され、美味しい話はパリの「あい田」や神楽坂「石かわ」まで広がりました。
今度日本に帰ったら「石かわ」行ってみたいと思います。
This is Wagyu Kaiseki Den. Mr. Saotome, Chief chef, was introduced by Mr. Nobu in Milan. I remember he always welcome me with delicious food in Paris and London. He learnt cooking in Mr. Nozaki’s restaurant [Wake Tokuyama] where I still go in previous days so I have a lot of people connected with delicious meals. I was introduced to Mr. Seki who comes to this restaurant 3 times a week, and we talked about good restaurant as far as [Aida] in Paris and [Ishikawa] in Kagurazaka. I want to go to Ishikawa when I go back to Tokyo next time.