Saturday, August 22, 2009

Cuisine.Singapore



(singapore 家庭料理店 Soup)


(潮州料理店 Imperial)

昼は潮州料理(Imperial Tresure)を食べながら、夜は昔からのSigaporeの家庭料理を出すSoupと言うレストランでSidefame SingaporeのJohonとMaureen達と情報交換。Singaporeでは、唐辛子の輪切りが必ずテーブルに出てきます。この唐辛子がまた食欲をそそります。食べ物ばかりに目が行くのはダイエットの効果でしょうか?

そして午後は、zBbz(Lianhe Zabao)とURBAN(The Strrutes times)の2社からインタビューを受けました。10月7日のIONグランドオープニングに戻って来てくださいと言われましたが?どうでしょうか。IONが出来て、少しオーチャードの人の流れが変わったようです。
(Chiu Chow Restaurant – Imperial)
I had lunch in Chiu Chow Restaurant – Imperial Treasure and dinner in a restaurant called Soup serving traditional Singaporean family food with John and Maureen and we exchanged information. In Singapore, chopped red chilli is served every time. This red chilli stimulates appetite. My eyes always capturing food. Is this because of diet?
In this afternoon, I received interviews from zBbz(Lianhe Zabao) and Urban (The Strait Times). I was asked to come back again for the grand opening of ION on October 7. How is my schedule? They say people’s flow changed after ION open.